Tuesday, September 27, 2022
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: TM271A Kenwood receiving problem - LOW Sensitivity

Re:TM271A Kenwood receiving problem - LOW Sensitivity 11 years 5 months ago #379

I have gone through the service manual, searched for the location of the components and came up with the following, Please advise if I am correct.

Click the images to enlarge!!






I have still to find the foil side image,
When All Else Fails !!
Last Edit: 9 years 11 months ago by Simple Ham'er AP2CJ.
The administrator has disabled public write access.

Re:TM271A Kenwood receiving problem - LOW Sensitivity 11 years 5 months ago #380

I opened the set myself, have located the component side as above, the foil side is below, have located the components on the foil side. GURU's please advise if I have marked the correct components :)

Click the images to enlarge!!
Attachments:
When All Else Fails !!
Last Edit: 11 years 5 months ago by Simple Ham'er AP2CJ.
The administrator has disabled public write access.

Re:TM271A Kenwood receiving problem - LOW Sensitivity 11 years 5 months ago #381

is there anyone who could help me in getting my rig repaired??

its my first rig and the way things are going, I feel I might be off the air for good if there is no help for such things here :( :(
When All Else Fails !!
Last Edit: 11 years 5 months ago by Simple Ham'er AP2CJ.
The administrator has disabled public write access.

Re:TM271A Kenwood receiving problem - LOW Sensitivity 9 years 11 months ago #408

Can anyone please let me know where I can get the replacement parts to my tm271 problem.. I really would like to get this rig online... Please help..
Attachments:
When All Else Fails !!
Last Edit: 9 years 11 months ago by Simple Ham'er AP2CJ.
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.624 seconds